13.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προφυλακιστέος ο ποδοσφαιριστής που διακινούσε Ecstasy

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από πολύωρη απολογία του ο 29χρονος -πρώην, πλέον- ποδοσφαιριστής του Πανλευκάδιου, ο οποίος διακινούσε Ecstasy στη Λευκάδα και είχε συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη μετά από καταδίωξη στην περιοχή Άγιος Μηνάς. Αμτίθετα, η 35χρονη αδελφή του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την μεταφορά στις φυλακές Αγίου Στεφάνου του νεαρού αθλητή, που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Ο 29χρονος Π.Σ. και η 35χρονη Γ.Σ. Είχαν προσπαθήσει να διαφύγουν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, που είχαν πάει στη Λευκάδα ακολουθώντας πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητά τους και τους εντόπισαν ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήγαινε να συναντήσει την αποστολή της πρώην ομάδας του, που θα πήγαινε για προγραμματισμένο αγώνα Κυπέλλου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λευκάδας έκαναν έρευνες στις κατοικίες των δύο αδελγών  με σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ανακάλυψε έξι κιλά και 59 γραμμάρια αμφεταμίνης MDMA (του γνωστού Ecstasy), ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,6 γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά χάπια και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ακόμη αναζητούνται οι άλλοι δύο Έλληνες ηλικίας 27 και 32 χρόνων που συμμετείχαν στην σπείρα.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα