12.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πόρτα από το «Epsilon» στον Ευαγγελάτο

Η νέα διοίκηση του «Epsilon» δε θα κρατήσει σχεδόν κανέναν από τους παλιούς παρουσιαστές, πέρα από την Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Μαυραγάνη.

Μετά την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, ακολουθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του «Youweekly.gr» και ο Νίκος Ευαγγελάτος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αυτό συμβαίνει γιατί το κανάλι θεωρεί ότι θέλει ένα φρέσκο πρόσωπο για να “χτυπήσει” τον ανταγωνισμό, κάτι διαφορετικό.

Όπως έγινε και με την περίπτωση της Τατιάνας Στεαφανίδου. Μπορεί η εκπομπή της να έκανε από τα καλύτερα νούμερα του σταθμού, όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Youweekly.gr» το γεγονός ότι δεν είχε “γκελ” στο νεανικό κοινό τους προβλημάτιζε πολύ.

Ένας λόγος για τη διακοπή των συνεργασιών είναι και τα ακριβά συμβόλαια αφού η νέα διοίκηση δεν σκοπεύει για κανέναν λόγο να ανανεώσει τα ακριβά κασέ και μέσα σε αυτά είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέσα από το κανάλι, δεν σκέφτονται να τον απορροφήσουν κάπου αλλού ενώ η συνεργασία τους φαίνεται να έληξε οριστικά. Ποια όμως θα κάτσει στην καρέκλα του; Ο λόγος για την Αμαλία Κάτζου η οποία όπως όλα δείχνουν τα αναλάβει τα ηνία του δελτίου αφού το κανάλι την πιστεύει πάρα πολύ!

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα