21.3 C
Thessaloniki
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σάλος με φωτογραφία της Χρηστίδου!

Η νέα συλλογή ρούχων της Σίσσυ Χρηστίδου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015 είναι έτοιμη και η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων, ξεκίνησε να μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες για την παρουσίασή τους. Ανάμεσα σε αυτές, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μία φωτογραφία που προκάλεσε έναν καταιγισμό αρνητικών σχολίων, που σίγουρα η ίδια δεν περίμενε.

Η φωτογραφία δείχνει ένα κοριτσάκι να φοράει ένα μαγιό της νέας κολεξιόν. Αρκετοί από τους διαδικτυακούς φίλους της παρουσιάστριας, της ζήτησαν σε έντονο ύφος να κατεβάσει άμεσα τη φωτογραφία καθώς όπως έγραφαν παρέπεμπε σε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παραινούσαν τους άλλους σχολιαστές να κάνουν αναφορά στη φωτογραφία για ακατάλληλο περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μοιράστηκαν το παρακάτω σχόλιο, ενώ πολλοί followers σχολίασαν ότι η φωτο είναι “τραγική” και έγραψαν μεταξύ άλλων: «Απαράδεκτη. Αν ήταν η κόρη σου θα την ανέβαζες;»

Αμέσως, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στο Instagram τόσο από τους followers της Σίσσυς όσο και από κάποιους celebrities με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αναγκαστεί να κατεβάσει την εν λόγω φωτο.

190215192249_9066

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα