18.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σκύλος μιλάει τρεις γλώσσες!

Ένας σωματοφύλακας, γερμανικός ποιμενικός K-9 απευθύνεται σε δισεκατομμυριούχος που μπορούν να πληρώσουν πάνω από 200.000 δολάρια για να τον αγοράσουν.

Ο συγκεκριμένος σκύλος μιλά τρεις γλώσσες και κοστίζει 230.000 δολάρια.

Το CNBC επισκέφτηκε την Harrison, εταιρεία εκπαίδευσης σκύλων στη Νότια Καρολίνα, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές του 1970 όταν και ο ιδρυτής της Harrison Prather άρχισε να εκπαιδεύει σκύλους, για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης.

Με ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ο Prather μαθαίνει στους σκύλους του όχι μόνο επιθετικές εντολές και πως να προστατεύουν τους κατόχους τους, αλλά και πως να είναι καλοί με τα παιδιά και με άλλα ζώα.

Τα καλύτερα ζώα εισάγονται από την Γερμανία και έχουν την δυνατότητα να εκτελούν εντολές σε αγγλικά, γερμανικά και άλλη μία γλώσσα.

Τα ζώα μαθαίνουν πως θα συμπεριφέρονται σε γραφεία, εταιρείες, κότερα και αεροπλάνα, ώστε να μην δημιουργούν κανένα πρόβλημα στους ανθρώπους που φυλάνε.

Ένα κουτάβι της συγκεκριμένης κατηγορίας ξεκινά από τα 35.000 δολάρια, ενώ ανάλογα με την καταγωγή, φτάνει ακόμα και τα 80.000 δολάρια.

Το πιο ακριβό K-9 που πουλήθηκε ποτέ ήταν η Julia για την οποία επιχειρηματίας από την Μινεάπολη έδωσε 230.000 δολάρια.

Η Julia ήταν σύμφωνα με τον εκπαιδευτή της σε εκπληκτικά επίπεδα εξυπνάδας. Ήταν σχεδόν άνθρωπος, θα αναφέρει στην NYT.

πηγή: newmoney.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα