18.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την σύλληψη του 40χρονου παιδόφιλου.

Ο άντρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες το μεσημέρι από άντρες της αστυνομίας, που παρακολουθούσαν την πιο πρόσφατη συνομιλία του με ένα 13χρονο αγόρι.
Όταν ο 13χρονος συναντήθηκε με τον παιδόφιλο, εκείνος επιχείρησε να το οδηγήσει στο ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητό του, τύπου βαν και εκείνη τη στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 40χρονος είχε διαμορφώσει το αυτοκίνητό του έτσι ώστε να έχει μέσα κρεβάτι, κουβέρτες, μαξιλάρια, ανεμιστήρες και ειδικό φωτισμό για να ικανοποιεί εκεί τις άρρωστες ορέξεις του.

Επίσης στο «βαν της φρίκης», εντοπίστηκαν γλυκά αλλά και άλλα «σύνεργα» του 40χρονου, όπως τα χαρακτηρίζει η αστυνομία.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο άντρας ήταν ο δράστης μιας ακόμα αποτρόπαιας πράξης. Πριν από τρεις μήνες, είχε κλείσει ραντεβού με μια 14χρονη κοπέλα, για την οποία νόμιζε ότι ήταν αγόρι ηλικίας 16 ετών, καθώς μιλούσε μαζί της μέσω διαδικτύου.

Όταν η 14χρονη έφτασε στο ραντεβού, ο παιδόφιλος εξοργίστηκε. Σύμφωνα με την μαρτυρία της άτυχης κοπέλας, την οδήγησε με τη βία στο σπίτι του, όπου την κούρεψε για να μοιάζει με αγόρι και την βίασε!

Στη συνέχεια, την οδήγησε και πάλι στο βαν και την πέταξε στη μέση του δρόμου, μέσα στη νύχτα… Την κοπέλα τότε είχε περιμαζέψει ένα περιπολικό της άμεσης δράσης και είχε καταθέσει την φριχτή της περιπέτεια. Τότε είχε σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, όμως δεν υπήρχε εντολή Εισαγγελέα ώστε να συλληφθεί!

Προς το παρόν, η υπόθεση ερευνάται διεξοδικά από τις αρχές, ενώ είναι άγνωστος ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του άντρα.

Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες παιδιών, με την πρόφαση ότι θα τα έκανε μοντέλα

Χαρακτηριστική είναι, επίσης, άλλη περίπτωση, ενός 33χρονου Ελληνα, ο οποίος μετά από έλεγχο των διαδικτυακών συνομιλιών, προέκυψε ότι υποδυόταν τον εργαζόμενο σε πρακτορείο μοντέλων και προέτρεπε τα ανήλικα θύματα του στην ανταλλαγή παιδικού πορνογραφικού υλικού, με το πρόσχημα της αποστολής του παραπάνω υλικού σε πρακτορείο μοντέλων στην Αργεντινή, έναντι υψηλής αμοιβής.

Μάλιστα είχε καταφέρει να πείσει ανήλικο κορίτσι, 12 ετών, να του αποστείλει αρχικά φωτογραφίες της με ρούχα και στη συνέχεια γυμνές, καθώς και βίντεο, όπου η ανήλικη προέβαινε σε πραγματική πράξη γενετήσιου χαρακτήρα, με πρόσχημα την αποστολή του παραπάνω υλικού σε πρακτορείο μοντέλων στην Αργεντινή, ώστε να της δώσει την αμοιβή των 140.000 ευρώ.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα