14.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σοκαριστικό: 11χρονος πυροβόλησε 3χρονο

Ένα 11χρονο αγόρι πυροβόλησε και σκότωσε παιδί ηλικίας 3 ετών στο Ντιτρόιτ, στις βόρειες ΗΠΑ. Ο 11χρονος πυροβόλησε στο πρόσωπο το τρίχρονο αγοράκι, το οποίο πέθανε μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, ανέφεραν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η εισαγγελέας της κομητείας του Γουέιν Κι Γουέρδι, σύμφωνα με την Detroit News, διευκρίνισε ότι το 11χρονο αγόρι βρήκε το όπλο στην ντουλάπα του δωματίου του πατέρα του, τον οποίο επισκεπτόταν στο σπίτι του στο ανατολικό Ντιτρόιτ, στο Μίσιγκαν.

Ο 11χρονος πέταξε το όπλο από το παράθυρο στην αυλή, από όπου το πήρε στη συνέχεια. Μετά τα δυο αγόρια μπήκαν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στο σπίτι. Λίγο αργότερα, ο 11χρονος πυροβόλησε τον 3χρονο.

“Δεν θυμάμαι να έχουμε απαγγείλει ποτέ κατηγορίες σε κάποιον τόσο μικρό σε ηλικία για την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής» δήλωσε η εισαγγελέας. Δυστυχώς, και είναι πολύ τραγικό, τα γεγονότα όπως περιγράφονται στην υπόθεση αυτή το απαιτούσαν.

Η υπόθεση αυτή εξετάζεται προς το παρόν στο πλαίσιο του δικαστικού συστήματος ανηλίκων, αλλά εξακολουθεί να ερευνάται. Ως εκ τούτου δεν θα πω τίποτε άλλο αυτήν την στιγμή” πρόσθεσε η ίδια

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα