14.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΟΚ: Έδωσε μεθαδόνη στο 2χρονο γιο της!

Μια τραγική ιστορία από το Νότινγκχαμ ήρθε στο φως, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την επίπτωση των ναρκωτικών στην ικανότητα κρίσης των ανθρώπων.

Η Κέλι Έμερι, 34 ετών καταδικάστηκε να περάσει έξι χρόνια πίσω από τα σίδερα. Το σφάλμα της; Αδιανόητο. Έδωσε υποκατάστατο ηρωίνης στο δίχρονο παιδί της για να το κοιμήσει όσο πιο γρήγορα γινόταν, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει ανενόχλητη χρήση κρακ κοκαΐνης. Ο μόλις δυο ετών Φέντον, δεν άντεξε και έχασε τη ζωή του.

Βέβαια, η Έμερι αρνήθηκε πως έκανε κάτι τέτοιο, ασχέτως αν δεν της καιγόταν καρφί που το σπίτι ήταν γεμάτο με μπουκάλια που περιείχαν μεθαδόνη, διάσπαρτα μέσα στο σπίτι.

Εκτός αυτού, η αιματολογική εξέταση που έγινε στο βρέφος, έβγαλε απίστευτα αποτελέσματα. Στο αίμα του 2χρονου, υπήρχε τόση ποσότητα ναρκωτικού στο αίμα του, όση θα υπήρχεαντίστοιχα, σε έναν ενήλικα που κάνει απεξάρτηση από τη μεθαδόνη!

Η Έμερι έμεινε στη θέση της και έκλαιγε, την ώρα που ο δικαστής της ανακοίνωνε την 6ετή κάθειρξη στολίζοντάς την παράλληλα: «Ο Φέντον πέθανε επειδή του έδωσες 10mg μεθαδόνης. Αυτή η ποσότητα αντίστοιχη στη μισή ποσότητα από αυτή που παίρνεις εσύ, σαν ενήλικος, σε ηρωίνη»

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα