17.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σταρ του Χόλιγουντ που συμμετείχαν σε ταινίες πορνό (pics)

Καθιερώθηκαν στη Μέκκα του κινηματογράφου, πρωταγωνίστησαν σε επιτυχημένες ταινίες, θεωρούνται ακριβοπληρωμένοι, όμως, κρύβουν κάποιες «μαύρες» σελίδες στην καριέρα τους. Χολιγουντιανοί αστέρες ξεκίνησαν την πορεία τους από αισθησιακά φιλμ, όταν κανείς ακόμη δεν τους ήξερε και δεν τους αναγνώριζε!

Ένας από αυτούς ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Το γυμνασμένο του κορμί και η γοητεία του αποτέλεσαν τα «εφόδιά» του για να μπει στην κινηματογραφική βιομηχανίας του σεξ. Με τις φήμες να τον θέλουν να πρωταγωνιστεί σε γκέι πορνό ταινία, στις εποχές όπου τέτοιου είδους ταινίες προβάλλονταν σε ειδικά σινεμά, δεν κυκλοφορεί κανέναν τέτοιο στιγμιότυπο στο διαδίκτυο και εκείνος φροντίζει να κρατά καλά θαμμένο το παρελθόν του.

Το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη φαίνεται ότι έγινε το 1994 με τη «Μάσκα». Όμως, η Κάμερον Ντίαζ φαίνεται ότι μετρά στο βιογραφικό της κι άλλες ταινίες… με ροζ περιεχόμενο. Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι όταν έγινε διάσημη, έπεσε θύμα εκβιασμού από σκηνοθέτη ταινίας που είχε παίξει. Η ηθοποιός ακολούθησε τη νόμιμη οδό, κερδίζοντας τη δικαστική διαμάχη, μη καταφέρνοντας όμως να κρατήσει το μυστικό της.

Βραβευμένη με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, BAFTA, τρεις Χρυσές Σφαίρες, βραβεία Emmy, η Έλεν Μίρεν χαίρει το σεβασμό και της εκτίμησης όλων των ηθοποιών, παγκοσμίως. Αυτό που, ίσως βέβαια, δεν θυμούνται είναι ότι το 1979 πρωταγωνίστησε στη soft πορνό ταινία, «Καλιγούλας» του Τίντο Μπρας, όπου στο μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορούσε ολόγυμνη.

«Θα έκανα τα πάντα για να βγάλω το ψωμί μου τότε. Άλλωστε και ο Μάρλον Μπράντο έχει κάνει γυμνές σκηνές» έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Τζάκι Τσαν σχετικά με τη συμμετοχή του στον αισθησιακό κινηματογράφο. Δίνοντας μάχη με τη φτώχεια, ο διάσημος ηθοποιός είχε εμφανισθεί γυμνός στην ταινία «All in the Family» του 1975.

Μετά από μήνες ανεργίας, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να παίξει σε μία ταινία πορνό για να πάρει 200 δολάρια που του υπόσχονταν. Η ταινία είχε τίτλο «Το Πάρτι τις Κίτυς και του Παίδαρου», όπου ο Σταλόνε υποδύθηκε τον «παίδαρο» που μοιράστηκε τρυφερές στιγμές με τρεις γυναίκες. Με τα χρήματα νοίκιασε ένα διαμέρισμα, όπου συγκατοίκησε με την εκλεκτή της καρδιάς του! Μάλιστα, φημολογείται ότι κόπηκαν αρκετές σκληρές σκηνές, όταν ο Σταλόνε έγινε δημοφιλής ηθοποιός στη «Μέκκα» του κινηματογράφου.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα