18.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο νοσοκομείο ο Αλόνσο!

Ο Ισπανός πιλότος της McLaren-Honda, Φερνάντο Αλόνσο μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο του αυτοκινητοδρομίου της Βαρκελώνης μετά από ατύχημα στα σημερινά δοκιμαστικά. Ωστόσο, στη συνέχεια ακολούθησε η μεταφορά του με ελικόπτερο σε άλλο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 33χρονος έπαθε το ατύχημα λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα, όταν βγήκε από τη στροφή 3 και το μονοθέσιό του προσέκρουσε με δύναμη σε προστατευτικό τοιχίο.

Πάντως, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, αν το ατύχημα οφείλεται σε οδηγικό λάθος του Αλόνσο ή σε μηχανικό πρόβλημα του μονοθεσίου.

Εκπρόσωποι των διοργανωτών ανακοίνωσαν αρχικά, ότι ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 «είναι okay και διατηρεί τις αισθήσεις του».

Ο ιατρικός έλεγχος προβλέπεται υποχρεωτικά από τους κανονισμούς της Formula 1 μετά από ατυχήματα, που αξιολογούνται ως σοβαρά.

Να πούμε επίσης, ότι τα δοκιμαστικά είχαν διακοπεί για ένα διάστημα το πρωί της Κυριακής μετά την έξοδο του Ρόσμπεργκ στη στροφή 5. Στην ίδια στροφή είχε βγει χθες έξω και ο Φέτελ με τη νέα Ferrari του.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα