17.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγκέντρωση κατά Μπουτάρη!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα πολίτες της Θεσσαλονίκης, ύστερα από σχετικό κάλεσμα μέσω των social media, έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο.

Αφορμή για την κινητοποιήση των πολιτών αποτέλεσαν οι τελευταίες δηλώσεις του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ και την αλλαγή των ονομάτων στα ΚΤΕΛ και το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

H συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Στο κάλεσμα τους οι διοργανωτές αναφέρουν: «Πρόσκληση-Διαμαρτυρία πολιτών Θεσσαλονίκης για τις απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου. Θεωρούμε οτι οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης σχετικά με το Μακεδονικό καθώς και οι δηλώσεις του για την αλλαγή ονομάτων στα ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας προσβάλουν κατάφωρα ως πολίτες.Θα επιδοθεί ψήφισμα-διαμαρτυρία, με κοινοποίηση στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας».

Να σημειωθεί πως χθες ο κ. Μπουτάρης προχώρησε διευκρινιστικές δηλώσεις για το θέμα, σημειώνοντας πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν και πως ποτέ δεν πρότεινε, ούτε θα προτείνει αλλαγή του ονόματος στα ΚΤΕΛ και το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα