18.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγκίνηση για τον μικρό Μέσι με φανέλα απο σακούλα!

Ενα παιδάκι με μια σακούλα για φανέλα στα χρώματα της Αργεντινής και το όνομα του Λιονέλ Μέσι επάνω της, όχι μόνο συγκίνησε το Διαδίκτυο αλλά και το κινητοποίησε, ώστε να βρεθεί η ταυτότητα του μπόμπιρα, για να του δοθεί μια κανονική φανέλα του αγαπημένου του παίκτη.

Το Διαδίκτυο τον βρήκε και το όνομα αυτού Μουρτάζ Αχμάντι, ωστόσο, η ιστορία δεν σταμάτησε εκεί.

Ο 5χρονος φαίνεται πως θα κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα και θα συναντήσει από κοντά τον σουπερστάρ του ποδοσφαίρου.

messikid.w529.h529

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο των social media και «θέλει να κάνει κάτι» για τον μικρό του φαν.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Αφγανιστάν (AFF) σημείωσε πως ο σταρ των «μπλαουγκράνα»είναι πρόθυμος να συναντήσει τον Μουρτάζ το συντομότερο δυνατό, με την ημερομηνία, ωστόσο, να παραμένει άγνωστη.

«Ο Μέσι έχει έρθει σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία για να γίνει η συνάντηση με το παιδί», τόνισε ο εκπρόσωπος της AFF Σαγιέντ Αλί Καζεμι στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Συζητάμε για να δούμε αν ο Μέσι θα έρθει στο Αφγανιστάν ή ο 5χρονος θα ταξιδέψει στην Ισπανία ή η συνάντηση γίνει σε μια τρίτη χώρα», προσέθεσε.

Από την πλευρά της Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο.

Ο πατέρας του Μουρτάζ, που είναι ένας φτωχός αγρότης, παραδέχτηκε πως δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να αγοράσει μια φανέλα-αντίγραφο του Μέσι, λέγοντας, ακόμη, πως το παιδί του έχει μόνο μια τρύπια μπάλα για να παίζει.

Υπό το καθεστώς τον Ταλιμπάν, ο αθλητισμός είναι σχεδόν ανύπαρκτος στην Καμπούλ με το γήπεδο ποδοσφαίρου της πόλης να είναι γνωστός τόπος εκτελέσεων, λιθοβολισμών και ακρωτηριασμών.

Το ποδόσφαιρό και το κρίκετ είναι τα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα της χώρας

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα