16.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα κορίτσια του φραπέ με τα καυτά σορτσάκια!

Περιφερειακοί δρόμοι της Λευκωσίας γέμισαν τελευταία με κορίτσια –κυρίως αλλοδαπές– που εργάζονται ως πλανόδιες πωλήτριες καφέ, κυρίως φραπέ. Αρκετές από αυτές τις κοπέλες, φορούν σορτσάκια ή μίνι φούστες, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση αρκετών πολιτών, οι οποίοι έχουν αποταθεί στην Αστυνομία, διαμαρτυρόμενοι για την όλη εμφάνισή τους.

Το να κυκλοφορεί όμως μια κοπέλα με μίνι φούστα ή φορώντας σορτσάκι δεν είναι παράνομο και βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να παρέμβει για να τους επιβάλει να φοράνε μακριές φούστες ή παντελόνια. Καλοκαίρι εξάλλου έρχεται και η μίνι φούστα όπως και τα σορτσάκια, θα είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση του αναμενόμενου καύσωνα.

Η Αστυνομία πάντως, ανταποκρινόμενη στις διαμαρτυρίες των πολιτών –κυρίως γυναικών– διενήργησε ήδη δειγματοληπτικό έλεγχο σε κάποια από αυτά τα σημεία πώλησης καφέ, για να διαπιστώσει εάν νόμιμα πωλούν καφέ (χρειάζεται άδεια πλανοδιοπώλησης κ.ά.) και επιπλέον εάν οι κοπέλες που εργάζονται εκεί έχουν άδεια παραμονής και εργασίας, όμως δεν εντοπίστηκε οποιαδήποτε παρανομία, για να προβεί σε σχετικές καταγγελίες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι διαμαρτυρίες υποβλήθηκαν και στις τοπικές Αρχές, στα όρια των οποίων πωλούν καφέ τα κορίτσια με τα σορτς και τις μίνι φούστες, όμως και οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν από αυτές, δεν κατέδειξαν μέχρι στιγμής οποιαδήποτε παρανομία και έτσι, η πώληση καφέ συνεχίζεται κανονικά.

πηγή: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα