Τα ονόματα των δημοσιογράφων που «εκπαίδευε» το ΔΝΤ σύμφωνα με την εφημερίδα “Ακρόπολη”

Σεισμός την λίστα ονομάτων που βγήκαν στην δημοσιότητα

Τα ονόματα των δημοσιογράφων που «εκπαίδευε» το ΔΝΤ σύμφωνα με την εφημερίδα “Ακρόπολη”
Comments
Τετ, 17/06/2015 – 13:45 —
Κοινωνία

Τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο

Σεισμό έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του πρώην εκπροσώπου του ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκπαίδευε με σεμινάρια έλληνες δημοσιογράφους. Η επιτροπή Αλήθειας της Βουλής ζήτησε τα ονόματα αυτών των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στα “μαθήματα” του ΔΝΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συγκεκριμένο ζήτημα συνεδριάζει σήμερα και το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ ώστε να παρέμβει για τα «φροντιστήρια» του ΔΝΤ.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ακρόπολη” έχει δημοσιεύσει μία λίστα με ονόματα πολύ γνωστών δημοσιογράφων που όπως αναφέρει η εφημερίδα “πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της ελληνικής κοινής γνώμης”.

Στο πρωτοσέλιδό της που αναδημοσιεύουμε παρακάτω η εφημερίδα Ακρόπολη αναφέρει ” αποκαλύπτουμε το καλά οργανωμένο γκεμπελίστικο, προπαγανδιστικό, βρώμικο σχέδιο των ξένων τοκογλύφων προκειμένου να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό υπέρ του μνημονίου. Το ίδιοχρονικό διάστημα έρεε άφθονο κρατικόχρήμα με τη μορφή διαφήμισης στα φιλομνημονιακά Μέσα Ενημέρωσης.

akropol (1)

πηγή: alfavita

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Γιατί υπάρχει κάποιο νοήμον ον που πίστευε ή πιστεύει κάτι διαφορετικό για όλους αυτούς; χαχαχα

Comments are closed.