18.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Της ‘άρπαξε’ για τον κουμπάρο!

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας δέχτηκε την επίθεση ενώ έβγαινε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του.

Οι δράστες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπάνε γι’ αρκετή ώρα, ενώ τον έβριζαν και του έλεγαν πως αυτό που… πήγε να κάνει λίγες ώρες πριν σε κοπέλα νεαρής ηλικίας – με την οποία είχαν δεσμούς αίματος  – μέσα στο αμάξι του στο Αίγιο, θα το πληρώσει ακριβά.

Παρά τις εκκλήσεις του πως δεν ξέρει καμία κοπέλα από το Αίγιο, οι τέσσερις άνδρες συνέχισαν να τον χτυπούν μέχρι να βεβαιωθούν πως το θύμα τους, είχε πάρει το “μάθημά” του.

Ο άτυχος πατρινός με δυσκολία κατόρθωσε να συρθεί μέχρι το σπίτι του, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους οικείους του, προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, θυμήθηκε πως το προηγούμενο βράδυ είχε δανείσει στον κουμπάρο και φίλο του το αυτοκίνητό του, προκειμένου να μεταβεί στη γειτονική πόλη όπου είχε ερωτικό ραντεβού με νεαρή κοπέλα.

Αμέσως κάλεσε στο τηλέφωνο τον φίλο του και του εξιστόρησε το πάθημά του, για ν’ ακούσει έκπληκτος λίγο αργότερα από την άλλη πλευρά, πως το ερωτικό ραντεβού μετατράπηκε τις βραδινές ώρες προς πρώτες πρωινές της Τετάρτης σε άγριο κυνηγητό, καθώς το ζευγάρι εντοπίστηκε από συγγενείς της κοπέλας, οι οποίοι άρχισαν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο με τον πατρινό εραστή.

Ο φίλος και κουμπάρος αποκάλυψε, επίσης, πως άφησε το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι του φίλου του και έφυγε τρέχοντας, καθώς οι διώκτες του τον είχαν ακολουθήσει μέχρι την Πάτρα…

Πηγή: patrastime.gr

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα