22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι φωνάζουν οι άνδρες στον οργασμό, ανάλογα την χώρα

Τι λένε οι άνδρες όταν έρχονται σε οργασμό; Άλλοι βρίζουν, άλλοι εκφράζουν ικανοποίηση για την προσπάθειά τους, άλλοι επικαλούνται τα… θεία και άλλοι τη μαμά τους, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα “Bild”.

Οι άνδρες εκφράζουν την ικανοποίησή τους στο σεξ με διαφορετικές εκφράσεις. Το κοινό που έχουν όλοι οι άνδρες στον πλανήτη όταν είναι έτοιμοι να φθάσουν στον… έβδομο ουρανό, είναι ότι χρησιμοποιούν ελάχιστες λέξεις.

Όταν πρόκειται για οργασμό, οι Γερμανοί άνδρες δείχνουν πως το σεξ είναι σκληρή δουλειά. Για το λόγο αυτό, οι άνδρες που πλησιάζουν στην κορύφωση συνηθίζουν να λένε: «Τελειώνω» ολοκληρώνοντας την προσπάθειά τους.

Η αντίστοιχη έκφραση στην Ιαπωνία, σύμφωνα με τη Bild, είναι: «Κοντεύω».

Σε άλλες χώρες, οι άνδρες προτιμούν τις θρησκευτικές αναφορές με τους Αμερικανούς να συνηθίζουν να λένε: «Ω, Θεέ μου!». Αντιστοίχως και στην Ιταλία με την πιο συνηθισμένη έκφραση να είναι: «Παναγία μου!». Στην Ισπανία αντίθετα οι άνδρες προτιμούν να επικαλούνται την μανούλα τους και να φωνάζουν «Μάνα μου!».

Οι Ρώσοι είναι πιο ρεαλιστικοί: «Πέτυχα γκολ», είναι η πιο συνηθισμένη φράση στη χώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ οι Ρουμάνοι λένε επίσης: «Τελειώνω». Για τους Ινδούς, η ερωτική ικανοποίηση συνήθως εκφράζεται μονολεκτικά με ένα απλό «Ναι… Ναι…».

Για τους Πολωνούς, τα πράγματα είναι απλά και… όμορφα: «Ωραία Ωραία»… φωνάζουν φθάνοντας στο ζενίθ της ερωτικής ικανοποίησης!

Πηγή Bild

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα