16.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Του έσωσαν τη ζωή με μία… ομπρέλα!

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένας ηλικιωμένος με μηχανάκι σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (21-05-2015) λίγο μετά τις 12.00, στην Ξάνθη, στη συμβολή των οδών Δημοκρίτου και Νέστου στο ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες Ι.Χ. που κινείτο επί της Δημοκρίτου παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα που έβγαινε από τη Νέστου. Σύμφωνα με το thrakitoday, από τη σύγκρουση ο ηλικιωμένος κατέληξε αιμόφυρτος στο δρόμο και χτύπησε το κεφάλι του.

Ο οδηγός του Ι.Χ. ακινητοποίησε το όχημά του και βγήκε έξω για να δει το τί είχε συμβεί ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου που έσπευσε να βοηθήσει. Για το συμβάν φυσικά ενημερώθηκε η Αστυνομία, που βρέθηκε άμεσα στον χώρο ενώ κλήθηκε και έσπευσε ένα Ασθενοφόρο όχημα.

Μέχρι να φτάσει το Ασθενοφόρο ο ηλικιωμένος παρέμενε στο έδαφος ενώ πολίτες του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες επιστρατεύοντας μάλιστα και μια ομπρέλα ώστε να τον προφυλάξουν από την έκθεση στον ήλιο. Μετά από λίγη ώρα άνδρες του ΕΚΑΒ τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης, ενώ ένας πολίτης απομάκρυνε τα αίματα από την άσφαλτο

πηγή: thestival

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα