15.4 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το πιο πλαστικό ζευγάρι του κόσμου!

Ένα γνωστό χιτ από το παρελθόν, έλεγε ότι η πλαστική ζωή είναι φανταστική… Σίγουρα αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Anastasia Reskoss και του Quentin Dehar οι οποίοι ποθούν να γίνουν οι αντίστοιχοι Κέν και Μπάρμπι-οι γνωστές κούκλες που παίζουν εκατομμύρια κορίτσια ανά τον κόσμο.

Η 20χρονη και ο 23χρονος, ομολογούν ότι ξόδεψαν 200.000 λίρες Αγγλίας σε πλαστικές εγχειρήσεις προκειμένου να μοιάσουν στα πλαστικά είδωλά τους. Οι δυο τους, συνδέθηκαν ερωτικά το 2013 και όπως ανέφεραν, είχαν μανία με τις αντίστοιχες κούκλες από τα παιδικά τους χρόνια. Ο Quentin, από την Μασσαλία της Γαλλίας και η Anastasia από το Παρίσι, λένε ότι θα συνεχίσουν τις επεμβάσεις και ότι θα προχωρήσουν ακόμα και στην αλλαγή των ονομάτων τους που δεν θα είναι άλλα από τα Ken και Doll.

«Θέλουμε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί, με τη μορφή των δυο κύκλων που λατρεύουμε», λέει η Anastasia. Από την άλλη ο Quentin δηλώνει ότι χρειάζεται περισσότερα μπότοξ και πως και η 20χρονη θα βρεθεί κάτω από το χειρουργικό τραπέζι προκειμένου να αναμορφώσει τα αυτιά της, να αφαιρέσει τις «σακούλες» από τα μάτια και ίσως να προχωρήσει σε περαιτέρω αύξηση του στήθους…

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στο Σαν Τροπέ και σύντομα κατάλαβαν ότι είναι ο ένας πλασμένος για τον άλλο. «Όταν ο Quentin ’’άπλωσε’’ επάνω μου το βλέμμα του, ήξερα ότι είχα βρει τον έρωτα της ζωής μου», δηλώνει η ερωτευμένη κοπέλα.

barbieken9

barbieken4

barbieken2

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα