18.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τρόμος σε Καρδίτσα και Πάτρα

Στα χέρια των Αρχών ένας 32χρονος Έλληνας – Ασύλληπτος παραμένει ο άλλος δράστης.

Αντιμέτωπες με τον τρόμο βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης δυο γυναίκες ηλικίας 38 και 34 χρόνων που περπατούσαν μόνες στους δρόμους της Καρδίτσας, όταν δέχθηκαν την επίθεση ενός νεαρού σάτυρου ο οποίος άρχισε να τις θωπεύει σε διάφορα σημεία του σώματός τους!

Οι γυναίκες έβαλαν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και ο 32χρονος Έλληνας το έβαλε στα πόδια, όμως χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ερευνά το ενδεχόμενο να είναι ο δράστης και άλλων επιθέσεων, ίσως και πιο σοβαρών.

Αντίθετα, παραμένει ασύλληπτος ένας ασπρομάλλης γενειοφόρος επιδειξίας που έχει τρομοκρατήσει το τελευταίο διάστημα τις νεαρές γυναίκες οι οποίες κινούνται στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, καθώς πετάγεται ξαφνικά μπροστά τους και αυτοϊκανοποιείται! Τελευταίο του θύμα ήταν μια 22χρονη κοπέλα, που όμως αντέδρασε ψύχραιμα όταν τον είδε να αυνανίζεται και άρχισε να τρέχει. Ο δράστης άρχισε να την καταδιώκει, αλλά σταμάτησε όταν είδε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στήσει καρτέρι σε γυναίκες και στα Υψηλά Αλώνια.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα