23 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Σμύρνη

Από τον έκτο όροφο ξενοδοχείου στη Σμύρνη πήδηξαν δύο γυναίκες, προσπαθώντας να γλιτώσουν από τη φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο.

Το υλικό δείχνει την πτώση της μίας από τις δύο γυναίκες, νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι δύο γυναίκες έπεσαν στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου και τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η φωτιά ξεκίνησε στο ξενοδοχείο Alican στη Σμύρνη της Τουρκίας και εξαπλώθηκε γρήγορα και στους έξι ορόφους. Τα τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι οι γυναίκες, που μάλλον είναι ξένης υπηκοότητας, φοβήθηκαν από την ταχεία εξάπλωση της πυρκαγιάς. Έχοντας παγιδευτεί από τις φλόγες, αποφάσισαν να πηδήξουν.

Έπεσαν στο χώρο στάθμευσης μπροστά από το κτίριο και προσγειώθηκαν στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκεί.

Έχουν υποστεί «σοβαρούς τραυματισμούς»
Το βίντεο δείχνει τη μία γυναίκα, που φορά κίτρινο φόρεμα να βρίσκεται στην άκρη του μπαλκονιού, προσπαθώντας να ξεφύγει.

Μετά την πτώση τους, οι γυναίκες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Dogan, έχουν υποστεί «σοβαρούς τραυματισμούς». Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο ακόμη άτομα έχουν υποστεί τραυματισμούς, λόγω εισπνοής καπνού, ενώ οι περισσότεροι κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, αιτία της πυρκαγιάς είναι η έκρηξη ενός κινητού τηλεφώνου, από την οποία πήρε φωτιά κουρτίνα ενός δωματίου.

Οι τοπικές αρχές έσπευσαν στο σημείο, ενώ η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα