1 εκ. δολάρια αποζημίωση σε έφηβη ιερόδουλη

Για την κακοποίησή της από δεκάδες αστυνομικούς

30 αστυνομικοί έκαναν σεξ με μια ανήλικη ιερόδουλη και της έδιναν συμβουλές: πώς να γίνει «καλύτερη» και πού θα γίνει η επόμενη έφοδος του τμήματος Ηθών.

Ένας μάλιστα ήθελε να γίνει προαγωγός της. Η Jasmine ήταν μόλις 16 ετών…

Τώρα η νεαρή γυναίκα θα λάβει ως αποζημίωση ένα εκατομμύριο δολάρια απ’ τον δήμο του Όκλαντ στην Καλιφόρνια.

Η πορνεία απαγορεύεται σ’ αυτή την αμερικανική Πολιτεία και ακόμη κι οι πελάτες διώκονται ποινικά. Εκτός κι αν είναι αστυνομικοί…

Η υπόθεση της Jasmine Abuslin (19 ετών σήμερα) και της ένστολης πελατείας της βγήκε στο φως επειδή η νεαρή γυναίκα εξοργίστηκε μ’ έναν απ’ τους αστυνομικούς.

Τον Αύγουστο του 2015 είχε προσπαθήσει να φύγει από μια κλινική απεξάρτησης ναρκωτικών στη Φλόριντα. Σ’ ένα ξέσπασμα οργής δάγκωσε έναν απ’ τους υπαλλήλους και συνελήφθη. Τότε ζήτησε τη βοήθεια ενός απ’ τους πελάτες της, αλλά όταν ο αστυνομικός Μπρένταν Ο’ Μπράιαν αγνόησε το τηλεφώνημά της, εκείνη τον απείλησε ότι θα αποκαλύψει τα πάντα.

Λίγες ώρες αργότερα ο αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του. Στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του αποκάλυψε ότι είχε κάνει σεξ με την ανήλικη κοπέλα, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του. Όταν πλέον ξέσπασε το σκάνδαλο η Abuslin μίλησε στα ΜΜΕ για την υπόθεσή της και μέσω των δικηγόρων της κατέθεσε μήνυση στο δήμο του Όκλαντ διεκδικώντας 66 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για την «σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης».

Η Abuslin είπε ότι έμπλεξε στα δίχτυα του αγοραίου έρωτα απ’ την ηλικία των 12 κι ότι ήταν 16 ετών όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ μ’ έναν αστυνομικό. Και να σκεφθεί κανείς ότι η μητέρα της εργάζεται στο αστυνομικό τμήμα του Όκλαντ.

Μόνον τρεις αστυνομικοί την πλήρωναν με μετρητά, όπως καταγγέλλει. Οι υπόλοιποι της έδιναν αλκοόλ, τρόφιμα ή πληροφορίες για το πότε και πού θα γίνει η επόμενη έφοδος του Τμήματος Ηθών. Ένας αστυνομικός, μάλιστα, έκανε τον προαγωγό της. Της νοίκιασε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και της έδινε συμβουλές για την ένδυσή της, ώστε να προσελκύει περισσότερους πελάτες.

Σχετικά άρθρα