127 συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων!

Αυξάνονται τα… κρούσματα ανευθυνότητας.

Συνολικά 127 είναι οι συλλήψεις στις οποίες έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ, από την περασμένη Πέμπτη, σε ολόκληρη τη χώρα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Αυξάνονται τα… κρούσματα ανευθυνότητας.

Συνολικά, 127 είναι οι συλλήψεις στις οποίες έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ, από την περασμένη Πέμπτη, σε ολόκληρη τη χώρα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Πού αψηφούν τον κορoνοϊό
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλλήψεις έχουν γίνει στις εξής περιοχές:

48 στην Αττική, 25 στη Δυτική Ελλάδα, 10 στη Θεσσαλία, 7 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 7 στο Νότιο Αιγαίο, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 5 στην Κεντρική Μακεδονία, 5 στην Κρήτη, 4 στην Πελοπόννησο, 3 στη Θεσσαλονίκη, 3 στη Στερεά Ελλάδα, 2 στην Ήπειρο, 2 στο Βόρειο Αιγαίο και 1 στα Ιόνια Νησιά.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
Σημειώνεται, επίσης, ότι οι παραβάσεις και οι συλλήψεις ανά ημέρα έχουν ως εξής:

Την Πέμπτη 12/3 βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13/3 βεβαιώθηκε 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14/3 βεβαιώθηκαν 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις και χθες, Κυριακή 15/3, βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.λ.π., για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Σχετικά άρθρα