13.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Μου πρότειναν να παίξω στο Baywatch”

Το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της ναυαγοσώστριας παραλίγο να φορέσει η Άννα – Μαρία Λογοθέτη, το πληθωρικό ξανθό κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «3, 2, 1» τη δεκαετία του ’90.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημερούδια» η μελαχρινή πλέον, Άννα- Μαρία, αποκάλυψε ότι ο παραγωγός της αμερικάνικης σειράς «Baywatch» της έκανε πρόταση να συμμετέχει σε αυτή.

«Το Baywatch ήταν τότε η νούμερο ένα σειρά. Είχαν έρθει οι πρωταγωνιστές του Baywatch εδώ ένα καλοκαίρι και ένα βράδυ με παίρνει ο Τρύφωνας Σαμαράς ένα τηλέφωνο και μου λέει: ”’Ελα μαζί να περάσουμε ένα τριήμερο με τους πρωταγωνιστές επειδή μιλάς τα αγγλικά άπταιστα να συζητάς εσύ μαζί τους”. Λέω: ”Εντάξει θα το κάνω!”. Κι έρχεται ο παραγωγός τη δεύτερη μέρα και μου λέει: ” Ετοιμάζεις χαρτιά, εισιτήρια και έρχεσαι μαζί. Θα σου δώσω ρόλο στο Baywatch.

Είσαι αυτό που θέλω, μιλάς τα Αγγλικά, είσαι ξανθιά, είσαι καμπυλωτή, μια χαρά θα κολλήσεις στη σειρά”. Η μητέρα μου πρώτη φορά ένιωσε ανασφάλεια ότι θα με χάσει. Τελικά δεν κατάφερα να φύγω γιατί ετοίμαζα τον δίσκο μου και είχα πολύ δουλειά εδώ!», ανέφερε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Πηγή: Protothema.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα