2 ξενοδοχεία της Χαλκιδικής στα 25 καλύτερα του κόσμου

΄Σύμφωνα με τη λίστα του ΤripΑdvisor

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται στη λίστα του ΤripΑdvisor με τα 25 καλύτερα All Inclusive στον κόσμο. Και τα δύο στην Χαλκιδική.

Πρόκειται για το Ikos Olive Resort, το οποίο κατατάσσεται δεύτερο στον κόσμο και πρώτη στην Ευρώπη και το Ikos Oceania στα Νέα Μουδανιά Χαλκδικής.

H κατάταξη προέκυψε από τις επιλογές των επισκεπτών, οι οποίοι στην πρώτη θέση βαθμολογούν το ξενοδοχείο Ecxellence Playa Mujeres στο Μεξικό.Αξιοποιώντας τη μοναδική θέση του στον Τορωναίο Κόλπο της όμορφης Χαλκιδικής, το σύγχρονο, αυτό, συγκρότημα εκτείνεται σε μια υπέροχη έκταση 90 στρεμμάτων.

Το εντυπωσιακό είναι ότι Ikos Olivia Resort προηγείται στη βαθμολογία από ξενοδοχεία που βρίσκονται στα νησιά Μαουρίσιους και στις Μαγευτικές Μαλδίβες, που βρίσκονται στην τρίτη και στην τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται επίσης ξενοδοχείο στο Μεξικό.

Το Ikos Oceania, έκτο στη λίστα του Tripadvisor και δεύτερο στην Ευρώπη, βρίσκεται στα Νέα Μουδανιά προσφέρει συνολικά 298 όμορφα διαμορφωμένα δωμάτια και σουίτες, που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια, και στην πλειοψηφία τους διαθέτουν ιδιαίτερο μπαλκόνι.

Σχετικά άρθρα