200 ακυκλοφόρητα τραγούδια στο κινητό του!

Ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει έναν καλλιτεχνικό “θησαυρό”

Σήμερα στις 10 το πρωί φίλοι και συγγενεις μαζεύονται ξανά για να τιμήσουν τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη που έφυγε άδικα στο φοβερό τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Εννιά μέρες μετά το θάνατο του τραγουδιστή ωστόσο έρχεται στο φως ακόμη ένα συγκλονιστικό στοιχείο.

Όσοι τον γνώριζαν καλά ήξεραν ότι συνεχώς έγραφε και νέα τραγούδια. Αυτό που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει πίσω του έναν καλλιτεχνικό θησαυρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espreso ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει αποθηκευμένα στο κινητό του περίπου 200 τραγούδια, νέα, ακυκλοφόρητα.

Όπως συνήθιζε έγραφε και ηχογραφούσε τις νέες του ιδέες, σε κάμερα, με το κινητό του, ανέβαζε νέα τραγούδια στο you-tube.

Οι πληροφορίες της espresso λένε πως το κινητό, ευτυχώς, δεν έπεσε στα χέρια κάποιοι ελαφροχέρη. Είναι στην κατοχή της οικογένειά τους.

Τα τραγούδια που έγραψε και αποθήκευσε πριν φύγει πρόωρα βρίσκονται σε καλά χέρια.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να υπάρξει κάποια συγκεκριμένη κίνηση ή έστω κάποια σκέψη να κυκλοφορήσουν τα τραγούδια αυτά, το βέβαιο είναι ότι αυτός ο θησαυρός που άφησε πίσω του ο Παντελής Παντελίδης δεν χάθηκε.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη επιθυμεί κάποια από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια να τα ερμηνεύσει ο φίλος του Αντώνης Ρέμος, ωστόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης το διαψεύδει.

Σχετικά άρθρα