52χρονος με κορονοϊό το έσκασε από νοσοκομείο!

Τον συνέλαβαν για παρεμπόριο

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Ένας 52χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου το έσκασε ωστόσο συνλήφθη από την αστυνομία για παρεμπόριο.

Έντονη ήταν η αναστάτωση, η οποία προκλήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την σύλληψη ενός 52χρονου Βούλγαρου για παρεμπόριο ο οποίος ήταν θετικός στον κορονοϊό και το είχε σκάσει από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με το voria.gr ο άντρας είχε συλληφθεί από την αστυνομία το πρωί της Πέμπτης (20/8) για υπαίθριο παρεμπόριο στα όρια του κεντιρκού δήμου με τον δήμο Νεάπολης-Συκεών στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης.

Κατά την μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης-Συκεών, κι έπειτα από την καταχώρηση των στοιχείων του στο σύστημα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε σήμα φυγής από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, ωστόσο ο ίδιος στις 16 Αυγούστου το έσκασε.

Έπειτα από τα παραπάνω ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ, ο οποίος παρέλαβε τον 52χρονο Βούλγαρο από το αστυνομικό τμήμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως με προφορική εντολή ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος για το αδίκημα.

Μετά την γνωστοποίηση του κρούσματος, το αστυνομικό τμήμα απολυμάνθηκε, ενώ τέσσερις αστυνομικοί οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τον 52χρονο Βούλγαρο τέθηκαν σε καραντίνα.

Σχετικά άρθρα