85χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 5χρονης!

Σε χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας

Για ασέλγεια κατά εξακολούθηση κατηγορείται 85χρονος από χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας που φέρεται να έχει ασελγήσει 5χρονο κορίτσι αρκετές φορές το τελευταίο εξάμηνο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,Σ ύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο 85χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και φιλοξενούσε στο σπίτι του στο χωριό μια 60χρονη βουλγαρικής καταγωγής που είναι και γιαγιά της 5χρονης. Τη Δευτέρα το πρωί ο 85χρονος με την 60χρονη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας την 5χρονη που παραπονείτο για «πόνο στα γεννητικά της όργανα».

Το κοριτσάκι και η γιαγιά του περιέγραψαν στους γιατρούς ανατριχιαστικές εικόνες για τον 85χρονο. Τα ίδια ισχυρίστηκαν και στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς του νοσοκομείο ενώ ο 85χρονος που ήταν παρών έπεσε λιπόθυμος.

Λίγο αργότερα σε κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού γιατί όπως ισχυρίζεται η 60χρονη του ζητούσε χρήματα που δεν είχε να της δώσει.

Παιδοψυχολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 5χρονη είχε πέσει θύμα ασέλγειας τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο. Πάντως, στην έκθεσή του γυναικολόγος του νοσοκομείου της Λαμίας δεν εντοπίζει στοιχεία βιασμού.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στην Αθήνα για εξετάσεις από όπου αναμένονται και τα σχετικά πορίσματα, ενώ ο 85χρονος αναμένεται σήμερα να καταθέσει στον ανακριτή Λαμίας.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

    1. Για Δον, πολύ ελαστικός μού είσαι. Χάρη θα του έκαναν. Άλλα θέλει αυτός. Βασανιστήρια αργά αργά και να τον κρατούν στη ζωή με το ζόρι έως να ξεψυχήσει.

      ΝΑΙ ΡΕ! ΠΑΟΚ!

Comments are closed.