23.8 C
Thessaloniki
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

O καιρός του Σαββάτου

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου ενώ θα επικρατήσουν ασθενείς νότιοι άνεμοι με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στην Κασσάνδρα αναμένεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στη Σιθωνία, σήμερα Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα