22.9 C
Thessaloniki
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τι κατέθεσε η συνοδηγός της μαύρης Corvette

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με θύμα τον 25χρονο Νάσο περιέγραψε η νεαρή συνοδηγός της μαύρης Corvette, η οποία παρουσιάστηκε στην Τροχαία Ελληνικού τη Δευτέρα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, η συνοδηγός του οχήματος στην κατάθεσή της ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε να κάνει κόντρες ο οδηγός της Corvette.

«Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκα να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Κατάλαβα ότι έκανε κάποιον ελιγμό για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και τότε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή. Είμαι σοκαρισμένη, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», φέρεται να κατέθεσε η νεαρή γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος οδηγός της Corvette, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως έφυγε από το σημείο του δυστυχήματος: «Το αυτοκίνητό μου ακινητοποιήθηκε. Βγήκα έξω σοκαρισμένος. Ακολουθούσε φίλος μου με δικό του όχημα. Εκεί επιβιβάστηκα και φύγαμε από το σημείο».

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα