23.8 C
Thessaloniki
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εμπλοκή γνωστών ονομάτων στον βιασμό της 24χρονης

Ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που δημοσιοποίησε την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είναι ο ίδιος άνθρωπος που έκανε γνωστό στα social media τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

To πάρτι διοργανώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο από ιδιοκτήτες κέντρων ψυχαγωγίας και καταστημάτων εστίασης σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Στο πάρτι συμμετείχε και ο γόνος επιχειρηματικής οικογένειας από την Αθήνα, ο Β.Λ,. ο οποίος είναι ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

Στο twitter έχουν δημιουργηθεί hastags με το όνομα του γνωστού καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, αλλά κι ένα νέο metoo, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν και να αναφέρουν λεπτομέρειες για τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

Από τη στιγμή της δημοσιοποίησης του γεγονότος, ξεκίνησε ο…χορός των αποκαλύψεων και στα σχόλια διάφοροι χρήστες, κυρίως κοπέλες, προχωρούν σε αναρτήσεις, δίνοντας τα ονόματα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των διοργανωτών του πάρτι, αλλά και όσων συμμετείχαν σε αυτό.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα