18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Τον άνοιξαν και βρήκαν μέσα του μια ζωντανή κατσαρίδα!

Πήγε στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στο στομάχι και δυσπεψία και οι γιατροί έμειναν άναυδοι από την αιτία που προκάλεσε τα συμπτώματά του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο στο Νέο Δελχί της Ινδίας, όταν οι γιατροί βρήκαν μια ζωντανή κατσαρίδα στο λεπτό έντερο του ασθενούς.

Ο 23χρονος άνδρας είχε πάει στο νοσοκομείο Fortis, Vasal Kunj, καθώς είχε έντονο στομαχόπονο εδώ και τρεις μέρες. Όπως είπε στους γιατρούς είχε έντονο κοιλιακό πόνο και δυσπεψία. Σύμφωνα με το odditycentral, ο άνδρας είχε καταναλώσει street food λίγες ημέρες πριν και υποπτευόταν ότι αυτό ήταν η αιτία των προβλημάτων υγείας του.

Ωστόσo, οι γιατροί που τον εξέτασαν δεν περίμεναν να βρουν μια ζωντανή κατσαρίδα να κυκλοφορεί στο λεπτό έντερο του άνδρα. «Ακόμη και εμείς εκπλαγήκαμε για το πώς η κατσαρίδα κατάφερε να παραμείνει ανέπαφη» φέρεται να είπαν.

Αφού ανακάλυψε το ζωντανό έντομο μέσα στο σώμα του ασθενούς, η ομάδα των γιατρών αποφάσισε να το αφαιρέσει χρησιμοποιώντας ένα ενδοσκόπιο με δύο κανάλια – ένα για την έγχυση αέρα και νερού και το άλλο για την αναρρόφηση αέρα.

Όσο για το πώς η κατσαρίδα των 3 εκατοστών κατέληξε στα έντερα του άνδρα, οι γιατροί υποθέτουν ότι μπορεί να μπήκε στο λαιμό του ενώ κοιμόταν ή ότι ο άνδρας την κατάπιε κατά λάθος μαζί με το φαΐ του.

πηγή: zougla.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα