13.7 C
Thessaloniki
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν

Νέα στοιχεία γύρω από τον θάνατο του πρώην αστέρα των One Direction, Λίαμ Πέιν (Liam Payne), έρχονται στη δημοσιότητα, με την πρώτη τοξικολογική έκθεση να δείχνει πως είχε κοκαΐνη – και άλλα ναρκωτικά- στον οργανισμό του τη στιγμή του θανάτου του, σύμφωνα με αξιωματούχο της Αργεντινής.

Ο 31χρονος ποπ σταρ πέθανε αφού έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο ξενοδοχείο Casa Sur στο Μπουένος Άιρες, την περασμένη Τετάρτη.

Τι δήλωσε αξιωματούχος για τις έρευνες

Μια προκαταρκτική τοξικολογική έκθεση που παραδόθηκε στους τοπικούς εισαγγελείς υποδηλώνει ενδείξεις έκθεσης σε κοκαΐνη, δήλωσε ο αξιωματούχος, όπως αναφέρει το Sky News.

Πάντως, τα αρχικά αποτελέσματα δεν προσφέρουν ακριβή ένδειξη για το τι ποσότητες ναρκωτικών βρισκόταν στο αίμα του όταν πέθανε. Τα τελικά τοξικολογικά αποτελέσματα δεν αναμένεται να δημοσιοποιηθούν για αρκετές εβδομάδες ακόμα.

Από την πλευρά τους, το ABC News και το TMZ ανέφεραν ότι ένα κοκτέιλ ναρκωτικών με την ονομασία «ροζ κοκαΐνη» – που περιείχε μεθαμφεταμίνη, κεταμίνη και MDMA – είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια μερικής αυτοψίας, μαζί με κρακ κοκαΐνη και βενζοδιαζεπίνη. Και τα δύο πρακτορεία επικαλέστηκαν ανώνυμες πηγές που γνωρίζουν τις προκαταρκτικές εξετάσεις.

Εκτιμάται πως έπαθε νευρικό κλονισμό από τις ουσίες

Οι αστυνομικοί της Αργεντινής ναρκωτικά και αλκοόλ διάσπαρτα γύρω από σπασμένα αντικείμενα και έπιπλα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Πέιν, οδηγώντας την εισαγγελία να υποθέσει ότι είχε υποστεί νευρικό κλονισμό λόγω κατάχρησης ουσιών περίπου την ώρα της πτώσης του.

Η εισαγγελία δήλωσε ότι ο Πέιν πιθανώς βρισκόταν σε κατάσταση «ημι- ή ολικής αναισθησίας» όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του.

Ο Πέιν υπέστη «εξαιρετικά σοβαρά τραύματα» αφού προσγειώθηκε στην αυλή του ξενοδοχείου CasaSur, δήλωσε η αστυνομία.

Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν από το θάνατό του, ο υπεύθυνος της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως «ένας επισκέπτης που έχει πάρει ναρκωτικά και αλκοόλ», «έσπαγε τα πάντα στο δωμάτιο».

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα