13.3 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Σήμερα η δοκιμαστική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί από τις 7:30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα η Γενική Δοκιμαστική Παρέλαση των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Κατά τις ώρες 07.30΄- 16.00΄, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται, ως  ακολούθως:

– Των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά:

Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία,
Επ. Ο. Θεσ/νίκης – Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, προς Ν. Ρύσιο,
Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών.

– Των κινουμένων από Ν. Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη:

Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν. Ρύσιο,
Επ.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μηχανιώνας, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης,
Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών.

Εργασίες αποσυναρμολόγησης – συναρμολόγησης στηθαίων στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών λόγω της δοκιμαστικής παρέλασης

Σε εργασίες αποσυναρμολόγησης/ συναρμολόγησης μεταλλικών στηθαίων επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών θα προχωρήσει σήμερα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της διεξαγωγής της δοκιμαστικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες:

από 07:00 έως 09:00 στην κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά και
από 13:00 έως 16:00 και στις δύο κατευθύνσεις.

Συγκεκριμένα θα εκτελεστούν εργασίες αποσυναρμολόγησης/ συναρμολόγησης μεταλλικών στηθαίων από κινητό συνεργείο στο αριστερό έρεισμα του οδικού δικτύου, από τη Χ.Θ. 13+500 (Α/Κ Θέρμης) έως τη Χ.Θ.14+000 (Α/Κ Αεροδρομίου), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα