13.2 C
Thessaloniki
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

28η Οκτωβρίου: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο; (video)

Καλός θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Συγκεκριμένα, σήμερα (25/10) οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές, με εξαίρεση κάποιες βροχές που πιθανότατα θα σημειωθούν στην περιοχή της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι και τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 20 βαθμούς στα βόρεια τμήματα της χώρας και στους 25 στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην Αττική σήμερα (25/10) η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 14 έως τους 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι, φτάνοντας μέχρι τα 7 μποφόρ. Πολύ καλός θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 20 βαθμούς.

Όπως σημείωσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, όλο το τριήμερο θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 20 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο ο υδράργυρος θα πέφτει αρκετά τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Παράλληλα, θα εξασθενήσουν λίγο οι βοριάδες και θα κυριαρχεί η ανομβρία, αφού θα επικρατεί ηλιοφάνεια με μικρά διαστήματα συννεφιάς.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα