12.9 C
Thessaloniki
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Στον Άγιο Δημήτριο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, έφτασε πριν από λίγη ώρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία τιμά με την παρουσία της της εκδηλώσεις για την διπλή γιορτή της πόλης. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο και σε λίγο αρχίζει η Δοξολογία για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φιλόθεου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου παρίστανται εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας- Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας, ενώ τον πρόεδρο της Βουλής εκπροσωπεί ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται επίσης για τριήμερη επίσκεψη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ στον Άγιο Δημήτριο δίνουν το “παρών” ο πρ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτριος Νατσιός, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντυ Μπελέρης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλαος Φαραντούρης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Ευρωπαίος Επίτροπος Μεταφορών και Τουρισμού.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα