Αχαρνές: Σφαίρα χτύπησε τζάμι δημοτικού σχολείου

Ανάστατοι οι γονείς

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο 20ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών καθώς μια αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε τζάμι μιας τάξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr αυτή είναι η τρίτη φορά που σφαίρες «χτυπούν» το συγκεκριμένο σχολείο στις Αχαρνές.

Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Γιώργος Κιαχόπουλος, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά «στη μία το μεσημέρι που έφτασα στο σχολείο, βρήκα σπασμένο το τζάμι, ανέβηκα στην τάξη, είδα ότι ήταν από σφαίρα.

Είναι στο περβάζι αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς αυτό το τζάμι ήταν διπλό και συγκρατήθηκε η σφαίρα από το ένα τζάμι και δεν έσπασε όλο, αλλιώς θα είχε μπει μέσα στην τάξη. Έπεσε κάποια στιγμή εκτός μαθήματος, ήμασταν τυχεροί αυτή τη φορά. Έχει έρθει η Ασφάλεια προκειμένου να συλλέξουν τη σφαίρα. Ενημέρωσα και την διευθύντρια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. «Την περασμένη εβδομάδα είχαν βρεθεί τρεις κάλυκες έξω από το κυλικείο του σχολείου».

«Είχε τελειώσει μόλις το σχολείο και είχαν φύγει τα παιδιά, υπήρχαν όμως κάποια που έμειναν στο ολοήμερο, αλλά ήταν από την άλλη πλευρά του σχολείου», καταλήγει ο κ. Κιαχόπουλος.

Σχετικά άρθρα