Αδίστακτοι δολοφόνοι!

Συνταξιούχος αστυνομικός και δημοτικός υπάλληλος

Δράστες ένας συνταξιούχος αστυνομικός και ένας δημοτικός υπάλληλος που είχαν ακούσει φήμες ότι το 81χρονο θύμα τους είχε περιουσία

Άγριο έγκλημα με δράστες έναν συνταξιούχο αστυνομικό και έναν δημοτικό υπάλληλο και θύμα έναν 81χρονο ρακοσυλλέκτη εξιχνίασε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι δύο ληστές είχαν ακούσει φήμες ότι ο 81χρονος είχε χρήματα στο σπίτι του. Προσποιούμενοι τους τροχονόμους πήγαν στο σπίτι του ρακοσυλλέκτη στα Σπάτα, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει δήθεν για ένα τροχαίο και στη συνέχεια τον οδήγησαν σε ένα σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους.

Εκεί τον βασάνισαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τα χρήματα που υποτίθεται ότι είχε συγκεντρώσει στο σπίτι του. Ο ηλικιωμένος δεν άντεξε τα χτυπήματα και τελικά κατέληξε. Αυτό όμως ουδόλως πτόησε τους δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 46 ετών, οι οποίοι αφού τον παράτησαν στους Αγίους Θεοδώρους, επέστρεψαν στο σπίτι στα Σπάτα προκειμένου να ψάξουν τους χώρους.

Εκεί, όμως, τους περίμεναν αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί από τους γείτονες του 81χρονου, και τους συνέλαβαν. Μετά τη σύλληψή τους ομολόγησαν την πράξη τους και οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σπίτι των Αγίων Θεοδώρων στο πάτωμα του οποίου είχαν εγκαταλείψει το πτώμα του άτυχου 81χρονου.

Σχετικά άρθρα