“Αεροπειρατεία” για να κάνει γιόγκα!

Πτήση επέστρεψε στη Χαβάη γιατί επιβάτης επέμενε να κάνει γιόγκα!

ΧΑΛΑΡΑ
Πτήση επέστρεψε στη Χαβάη γιατί επιβάτης επέμενε να κάνει γιόγκα! (VIDEO)
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 08:16
Εκτύπωση E-mail
0
0
0
7

Μάλλον κάπως περίεργα έληξαν οι διακοπές ενός ζευγαριού από τη Νότια Κορέα, το οποίο γιόρτασε τα 40 χρόνια έγγαμου βίου του.

Πριν δυο μέρες το ηλικιωμένο ζευγάρι πήρε τον δρόμο της επιστροφής με την πτήση της United Airlines από την Χονολουλού για το διεθνές αεροδρόμιο Ναρίτα της Ιαπωνίας.

Όμως, καθώς το αεροσκάφος βρισκόταν στο μέσον της διαδρομής, την ώρα που οι αεροσυνοδοί σέρβιραν το γεύμα στους επιβάτες, ο 72χρονος Hyongtae Pae πήγε στο πίσω μέρος του αεροσκάφους και άρχισε να κάνει γιόγκα και διαλογισμό. Μάταια οι αεροσυνοδοί και η σύζυγός του, του ζητούσαν να επιστρέψει στο κάθισμά του. Ο 72χρονος έσπρωξε την σύζυγό του, δάγκωσε κάποιους επιβάτες που προσπάθησαν να επέμβουν για να τον συνετίσουν και απείλησε να σκοτώσει επιβάτες και πλήρωμα, αν δεν τον αφήσουν να συνεχίσει την γιόγκα.

Ο πιλότος ματαίωσε το ταξίδι και επέστρεψε πίσω στην Χονολουλού, όπου πράκτορες του FBI συνέλαβαν τον ηλικιωμένο ταραξία και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο 72χρονος το τελευταίο διάστημα έκανε γιόγκα επειδή υπέφερε από αϋπνίες και το τελευταίο διάστημα είχε να κοιμηθεί 11 μέρες.

Στον 72χρονο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 25.000 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος, αλλά δεν θα του επιτραπεί να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος, αν πρώτα δεν υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4r7F1aqqLo

Σχετικά άρθρα