Άφαντος ο 35χρονος συζυγοκτόνος

Τι αναφέρουν οι μητέρα και ο αδερφός του

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Αλβανού συζυγοκτόνου που απήγαγε το γιο του. Οπως φαίνεται ο φυγάς έχει επικοινωνήσει μόνο με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια και με κανέναν άλλο. Ούτε καν με τους δικούς του που βρίσκονται στον τόπο καταγωγής του σε χωριό της Αλβανίας.

Τόσο η μητέρα του, όσο και ο αδερφός του δεν γνωρίζουν που κρύβεται ο 35χρονος Τζέης Κλοντ Λέσι, ο οποίος έχει μαζί του και τον 4χρονο γιο του Φοίβο.

Ο καβγάς που είχε με τη σύζυγό του και έφυγαν από την Αλβανία
Οι ίδιοι αναφέρουν στο iefimerida πως ο 35χρονος είχε πάει το καλοκαίρι με τη σύζυγό του στο χωριό, τον Αύγουστο. Ωστόσο μετά από ένα μεγάλο καβγά έφυγαν.

Σήμα της ΕΛΑΣ και στην Ιταλία
Πληροφορίες από την ΕΛΑΣ αναφέρουν πως έχει δοθεί σήμα και στις ιταλικές αρχές, γιατί τι Οκτώβριο είχε πάει ταξίδι στην Ιταλία σε ένα φίλο του.

 

Σχετικά άρθρα

Οι προτάσεις του Μπουτάρη για τις συγκοινωνίες

«Πρέπει να συμφωνήσουμε στη δημιουργία ενός δημόσιου φορέα αστικών μεταφορών ο οποίος θα ελέγχει, θα εποπτεύει και θα κανονίζει ό,τι έχει σχέση με τις αστικές μεταφορές και τις εμπορευματικές μεταφορές. Αυτή είναι η δική μου πρόταση» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μετά από τη σύσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη με δημάρχους […]