“Αυτά θέλω από έναν άντρα”

Η Τζένιφερ Λόπεζ ψάχνει άντρα μετά από 3 γάμους

Με εξομολογητική διάθεση η Τζένιφερ Λόπεζ εξέφρασε όλα όσα απαιτεί από έναν άντρα, προκειμένου να γίνει ο «άντρας των ονείρων της».

Ξεκαθάρισε, μιλώντας στο περιοδικό People, πως για την ώρα δεν βιάζεται ούτε για να κάνει σχέση, πόσο μάλλον να παντρευτεί ξανά, η JLO μίλησε για τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου: «Η ειλικρίνεια είναι πραγματικά σημαντική», λέει αλλά δεν σταματά βεβαίως εκεί: «Ψάχνω έναν άντρα που σέβεται και ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, και που αγαπά τον εαυτό του τόσο ώστε να μπορεί να κάνει μια υγιή σχέση. Αυτός που θα μου επιτρέψει να είμαι μαζί του 100% ο εαυτός μου και θα με αγαπά ακριβώς γι’ αυτό».

Όσο για το αν θα πρέπει να είναι κι εκείνος «σελέμπριτι»;

«Αυτό δεν με νοιάζει», λέει η Lopez, που έχει ήδη τρεις γάμους στο ενεργητικό της. «Αλλά νομίζω πως θα πρέπει να έχει τη δική του ζωή γιατί ο χώρος που κινούμαι εγώ μπορεί και να σε καταπιεί», ανέφερε.

«Ξέρω καλά τι έχω να προσφέρω σε μια σχέση. Κι αν εγώ πρόκειται να μοιραστώ τα καταπληκτικά μου παιδιά, την καταπληκτική μου ζωή και την καταπληκτική μου αγάπη, ε τότε, πρέπει κι εγώ να πάρω κάτι καταπληκτικό σε αντάλλαγμα», καταλήγει γεμάτη αυτοπεποίθηση.

πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Comments are closed.