Αυτοί είναι οι γονείς του Παντελίδη

Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Ο Παντελής Παντελίδης είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο λαοφιλείς τραγουδιστές σήμερα. Πλήθος κόσμου συρρέει σε κάθε του εμφάνιση, ενώ οι επιτυχίες του διαδέχονται η μία την άλλη.

Πρόκειται εκτός των άλλων για έναν άνθρωπο ο οποίος δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια και το γεγονός αυτό έχει φανεί μέσα από τις κατά καιρούς συνεντεύξεις του.

«Έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου επειδή δεν είμαι οικονόμος. Αλλιώς δεν γλυτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, τσιμπάω το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου», είχε αποκαλύψει πρόσφατα στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι γονείς του, Σταύρος και Αθηνά τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα και ο φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές στα κέντρα που εμφανίζεται αλλά και σε σχετικές εκδηλώσεις.

Δείτε τη φωτογραφία του ζευγαριού, με τον γνωστό τραγουδιστή όπως είναι εμφανές να μοιάζει λίγο περισσότερο με το μπαμπά του.

IMG_20160101_123115

Σχετικά άρθρα

“Πράσινο φως” στη Σαρλίζ Θερόν! (pics)

Ο Σον Πεν έπειτα από δύο γάμους, έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Σαρλίζ Θερόν. Τι λέει όμως η πανέμορφη κόρη του για αυτό; «Είναι καταπληκτική γυναίκα και περνούν υπέροχα οι δυο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή της η Ντίλαν. «Η Σαρλίζ είναι η μόνη γυναίκα μετά τη μητέρα μου που […]