Αυτή είναι η πιο ωραία Ελληνίδα personal trainer!

Η Αντζέλικα Γιασεμή

Κατά καιρούς βλέπουμε πανέμορφες personal trainers να… προκαλούν πάταγο στο διαδίκτυο. Οι περισσότερες είναι ξένες, στην Ελλάδα όμως έχουμε μία από τις ομορφότερες του κόσμου!

Πρόκειται για την μελαχρινή καλλονή Αντζέλικα Γιασεμή.

Η Αντζέλικα γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά μεγάλωσε στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, από όπου κρατάνε και οι βαθιές ρίζες της. Ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή και είναι σίγουρα ο έρωτας της ζωής της! Εκτός του αθλητισμού όπως θα καταλάβετε απασχολείται και ως φωτομοντέλο.

Η πανέμορφη γυμνάστρια είναι 26 χρονών και έχει αποφοιτήσει από γυμναστική ακαδημία στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή έχει, μαζί με δύο πολύ καλούς της φίλους, τον δικό της χώρο personal training στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, εν ονόματι ΟΑΚΑ 37.

Τα σχέδια της για το μέλλον εμπεριέχουν πολλές ιδέες που θέλει να πραγματοποιήσει πάνω στο fitness και γιατί όχι στο fitness modeling, καθώς πρόκειται για τις δύο μεγάλες της αγάπες. Το παρουσιαστικό της πάντως, το οποίο συνδιάζει ένα καλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί με ένα άκρως ελκυστικό παρουσιαστικό, μπορεί να συνεισφέρει στο να καταφέρει την όποια ιδέα έχει κατά νου!

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ…

Σχετικά άρθρα