Αυτή ειναι η θεά του Sports Illustrated 2016

Δείτε εικόνες και video

Είναι από τον Καναδά, ερωτευμένη με τον τενίστα Μίλο Ράονιτς και είναι το κορίτσι που θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του το 2016 στο Sports Illustrated.

Το Sports Illustrated που έχει κακομάθει τους άντρες και αναδεικνύει συνεχώς θέες του μόντελινγκ και παρουσιάζει τα πιο καυτά κορίτσια που υπάρχουν με τα μικροσκοπικά μπικίνι τους, κατέληξε στο κορίτσι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για την επόμενη χρονιά.

upl561006790026d

Η επόμενη θεά, που θα φωτογραφηθεί με μαγιό για το 2016 είναι το νεαρό μοντέλο από τον Καναδά, το οποίο έχει σχέση με τον γνωστό τενίστα, Μίλος Ράονιτς, η Danielle Knudson.

upl56100634859f0

Οι φανατικοί θαυμαστές όλο και πληθαίνουν και η σκληρή δουλειά την έφερε κοντά στο όνειρό της, τη φωτογράφηση για το διάσημο περιοδικό.

Απολαύστε την

Σχετικά άρθρα

Φοροαπαλλαγή από την πορνεία για τη Γερμανία!

Πώς η πορνεία απαλλάσσει τη Γερμανία από συνεισφορά €779 εκατ. στον προϋπολογισμό της ΕΕ Ποσό 70 εκατ. στερλινών καλείται να καταβάλει η χρεωμένη Ελλάδα για τον προϋπολογισμό της ΕΕ. Ως γνωστό, ο προϋπολογισμό της ΕΕ μοιράζεται μεταξύ των  χωρών – μελών  ανάλογα με το μέγεθος των οικονομιών τους. Αρα, αν η οικονομία κάποιου κράτους εμφανίσει […]