Αυτή θα είναι η νέα λειτουργία του Twitter

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών

Το Twitter προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών και προσθέτει πολύ συχνά πλέον νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά.

Αυτή τη φορά σειρά έχουν οι φωτογραφίες στις οποίες όπως φαίνεται οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν stickers και να τους δίνουν με αυτό τον τρόπο έναν πιο παιχνιδιάρικο αέρα.

Τα νέα “stickers” στα tweets με τις φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμα στη mobile εφαρμογή του Twitter για Android και iOS, ενώ από οι χρήστες που μπαίνουν στο Twitter από τον υπολογιστή θα μπορούν μόνο να τα δουν ενώ αν κάποιος πατήσει πάνω σε κάποιο sticker, θα μεταφερθεί σε ένα νέο timeline όπου θα δει πως έχει χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο sticker από άλλους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η νέα προσθήκη του Twitter αναμένεται να είναι διαθέσιμη σύντομα σε όλους τους χρήστες.

Σχετικά άρθρα

Μια φούσκα στο διάστημα! (video)

Οι αστροναύτες που βρίσκονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό πραγματοποιούν δεκάδες πειράματα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας προκειμένου να καταγράψουν τα επιστημονικά δεδομένα και να δώσουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα. Έτσι το καλοκάιρι οι αστροναύτες της NASA Στιβ Σουάνσον και Ράιντ Βάισμαν μαζί με τον συνάδελφό τους από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος Αλεξάντερ Γκερστ αποφάσισαν να εξερευνήσουν […]