Αυτό δεν έγινε ξανά: Στο… Survivor τα διαιτητικά λάθη!

Που αλλού στο ΣΚΑΙ φυσικά…

ΣΤΟ ΣΚΑΙ δεν κολλάνε σε τίποτα! Σε μία πρωτότυπη κίνηση που έδωσε… άρωμα μπάσκετ στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης (6/6) ετοίμασε η «πράσινη» πλευρά. Συγκεκριμένα, σε ένα σύντομο βίντεο, το οποίο προβλήθηκε με την μορφή διαφήμισης, παρουσιάστηκαν τα λάθη των Σχινά – Καρακατσούνη – Δεσλή στο Game 3 της σειράς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, που πιάνει… 70άρια στα ποσοστά τηλεθέασης και το παρακολουθούν κατά μέσο όρο 2,5 εκατομμύρια Έλληνες καθημερινά.

Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι στο σποτάκι δεν γίνεται καμία αναφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ούτε αναφέρεται πως το βίντεο αποτελεί θέση της, ωστόσο είναι φανερό από πού… προέρχεται.

Η ασυνήθιστη ιδέα, που παρέπεμπε σε μία… μπασκετική εκδοχή από το «Παράγκα και Όραμα», προκαλεί ήδη έντονες συζητήσεις στα social media, καθώς πρόκειται για κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν: διαιτητικά λάθη ενός αγώνα μπάσκετ έπαιξαν με την μορφή διαφήμισης κατά τη διάρκεια του πιο πετυχημένου πρότζεκτ της ελληνικής τηλεόρασης!

«Εδώ και τώρα δικαιοσύνη, μην σκοτώνετε το μπάσκετ», ανέφερε στον επίλογο το σποτάκι.

Δείτε το εδώ!

Σχετικά άρθρα