Αυτό γίνεται αν μπλοκάρεις τον Ζούκεμπεργκ

Τι από τα δύο συμβαίνει με τον ιδρυτή και CEO του Facebook

Αν έχετε επιχειρήσει ποτέ να μπλοκάρετε τον ιδρυτή και CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ -ας πούμε, επειδή σας εκνεύρισε η νέα αλγοριθμική αλλαγή- θα έχετε ήδη διαπιστώσει ότι αυτό είναι αδύνατον. Δεν μπορεί κανείς χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να κάνει “block” το… αφεντικό.

Δεν μπορεί επίσης κανείς να μπλοκάρει τη σύζυγό του Ζούκερμπεργκ, Πρισίλα Τσανγκ. Ποιον μπορεί, όμως, είναι το θέμα. Και όντως υπάρχει κάποιος από την οικογένεια Ζούκερμπεργκ που μπορεί να μπλοκαριστεί και αυτός είναι ο σκύλος του ζευγαριού, ο Beast. Επίσης, το ίδιο μπορεί να κάνει και στην αδελφή του Μαρκ, τη Ράντι.

Ναι, αλλά γιατί; Σύμφωνα με έναν πρώην τεχνικό του Facebook, στην πραγματικότητα πρόκειται για σφάλμα στον τρόπο με τον οποίο κωδικοποιούνται τα block και όχι για πρόθεση των ιδρυτών του δικτύου να αποτρέψουν μεγάλο αριθμό χρηστών να μπλοκάρουν το ίδιο άτομο. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα θέμα: είτε ο Ζούκερμπεργκ τρολάρει με τον τρόπο του ή είτε πρέπει να επιλυθεί το πρόβλημα, για να μην εκτίθενται όσοι φτιάχνουν κώδικα για λογαριασμό του δικτύου.

 

 

Σχετικά άρθρα