Αυτό είναι το υπερπολυτελές αεροπλάνο του Βλαντιμίρ Πούτιν (pics)

των 430 εκατ. ευρώ

Το εσωτερικό του υπερπολυτελούς αεροπλάνου αξίας 430 εκατ. ευρώ του Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε ένας έφηβος.

Στον Αρσλαν Καϊπκούλοβ, 15 ετών, επετράπη να μπει μέσα στο Ilyushin Il-96-300 του Ρώσου Προέδρου, ο οποίος μάλιστα του έκανε δώρο και μια κάμερα!

Ο έφηβος, ο οποίος είναι φανατικός θαυμαστής της αεροπορίας, κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα με πρωτοβουλία του Ρώσου ηγέτη.

Ο Πούτιν επίσης του έδωσε μια βιντεοκάμερα με την οποία μπόρεσε να κινηματογραφήσει το προεδρικό Ilyushin Il-96-300 – μάλιστα πήρε εικόνες κι από το φημισμένο μπάνιο, τα ιδιωτικά αποθέματα κρασιού, ακόμη κι από το διπλό κρεβάτι του Ρώσου προέδρου.

Ωστόσο, στο αγόρι δεν επιτρέπεται να παρουσιάζει ορισμένα «εμπιστευτικά» τμήματα του υπερπολυτελούς εσωτερικού του αεροσκάφους.

Ο Αρσλαν εντυπωσιασμένος είπε: «Αυτό είναι το κορυφαίο μυστικό αεροπλάνο της χώρας, είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε αυτό», ενώ σημείωσε επίσης ότι ο Πούτιν είχε κάνει το «όνειρο του πραγματικότητα» αφού είδε μια ταινία που το αγόρι είχε δημιουργήσει για ένα φιλανθρωπικό γεγονός.

Ο Πούτιν δεν βρέθηκε στο αεροσκάφος, αλλά μίλησε τηλεφωνικά με τον 15χρονο από το Κρεμλίνο.

Ο έφηβος είχε τη δυνατότητα να καθίσει στην θέση του πιλότου στο θάλαμο διακυβέρνησης και είδε την αίθουσα συνεδριάσεων από όπου ο Πούτιν ελέγχει τη Ρωσία από τον ουρανό.

Σχετικά άρθρα