Αυτό να το πιστέψουμε ή όχι;

Η δήλωση του Τσίπρα για το “Μετρό της Θεσσαλονίκης”

Για το ζήτημα του “Μετρό της Θεσσαλονίκης”, τοποθετήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

“Αναγκαστήκαμε να πάμε σε εκλογές και “πάγωσε” η συμφωνία με την κοινοπραξία. το Μετρό της Θεσσαλονίκης είναι έργο πνοής και προτεραιότητά μας το επόμενο διάστημα, αλλά πρέπει να είναι με όρους προσοδοφόρους. Μετά τις εκλογές η κυβέρνηση θα κλείσει τη συμφωνία. Στόχος όχι μόνο να ολοκληρωθεί αλλά και να επεκταθεί προς τις δυτικές συνοικίες και το αεροδρόμιο. Θα εξορθολογήσουμε τη διαδικασία των συμβάσεων για να κερδίσει περισσότερα το δημόσιο. Θα είναι από τους πρώτους νόμους που θα ψηφιστούν”. δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Νεκρή γυναίκα σε κατάστημα παιχνιδιών!

Μία σκάλα ευθύνεται για το θάνατο της άτυχης 25χρονης υπαλλήλου Σε θρίλερ εκτυλίχθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να απεγκλωβίσει μία νεαρή γυναίκα από ασανσέρ καταστήματος παιδικών παιχνιδιών στο Ψυχικό. Ειδικότερα, η ΠΥ δέχθηκε κλήση στις 20.33 το βράδυ της Παρασκευής να απεγκλωβίσει μία γυναίκα από ανελκυστήρα εντός καταστήματος παιδικών παιχνιδιών στην περιοχή του Ψυχικού, […]