Αυτό το τούμπανο ήταν άντρας πεζοναύτης!

Απίστευτη μεταμόρφωση

Η 33χρονη Sona Avedian είναι μια πανέμορφη γυναίκα. Ξανθιά με υπέροχο στήθος και πολύ γλυκό πρόσωπο. Όσο και να προσπαθήσετε δύσκολα θα καταλάβετε ότι η Sona κάποτε…
ήταν πεζοναύτης και λεγόταν Matthew.

Έχουν περάσει τρία αφότου η Sona αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή. Στο παρελθόν υπηρέτησε στο επίλεκτο σώμα των πεζοναυτών των ΗΠΑ. Διακρίθηκε σε πολλά μέτωπα και πάντα έμπαινε πρώτος στη μάχη, τόσο στο Ιράκ, όσο και στο Αφγανιστάν. Ήταν αγαπητός από όλους τους συναδέλφους του αλλά πάντοτε έδειχνε απόμακρος και μελαγχολικός.

Μεγάλωσε σε μια συντηρητική οικογένεια με αποτέλεσμα τόσα χρόνια να “πνίγει” αυτό που ένοιωθε μέσα του. Ο πρώην πεζοναύτης αισθανόταν γυναίκα, και η θηλυκή του φύση δεν τον άφηνε να ησυχάσει. Έπρεπε να σταματήσει να καταπιέζεται.

o-SONIA-570

Το 2012 αποφάσισε να γίνει Sona.Υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και πήρε πολλές ορμόνες μέχρι να πετύχει το επιθυμητό για εκείνον αποτέλεσμα.

Για την ακρίβεια αισθανόταν γυναίκα από τα 4 χρόνια του, όταν άρχισε να ανακαλύπτει το κορμί του. Και αυτό που μεγάλωνε ανάμεσα στο πόδια του δεν του άρεσε.

o-SONIA-570 (1)

“Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μου λείπουν, έχασα πολλούς φίλους, αλλά έχω κάνει πολλούς νέους φίλους” και προσθέτει “ Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος. Δεν νιώθω μέσα μου κάποια σύγκρουση με το ποίος είμαι.”

Ως Matthew είχε παντρευτεί την Lucy με την οποία απέκτησε ένα κοριτσάκι το οποίο σήμερα είναι πέντε ετών. Το 2013 όμως αποφάσισαν να χωρίσουν ωστόσο ακόμα και μετά την αλλαγή φύλλου δεν έχει ξεκόψει με την οικογένειά της.

Σπούδασε νομική και σήμερα είναι μια δυναμική δικηγόρος που αρθρογραφεί σε μπλογκ για τα δικαιώματα των “διαφορετικών” στις ΗΠΑ. Έχει επίσης μεγάλη συμμετοχή σε δικαστικούς αγώνες υπέρ της κοινότητας αυτής.

Σχετικά άρθρα