Αυτοκτονία-σοκ σε αποθήκη

Σκηνές… αρχαίας τραγωδίας

Ο Βόλος παραμένει συγκλονισμένος από την αυτοκτονία του γιατρού και τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας που ακολούθησαν. Ο 50χρονος αυτόχειρας γιατρός εργασίας, βρέθηκε απαγχονισμένος γύρω στις 22.00 το βράδυ στην αποθήκη του πατρικού του σπιτιού στους Αγίους Θεοδώρους.

Η τραγική είδηση σόκαρε την τοπική κοινωνία και βύθισε στο πένθος τους συγγενείς του. Τραγική φιγούρα ο αδερφός του που τον αναζητούσε και ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό στην αποθήκη. Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία στους Αγίους Θεοδώρους μέσα σε δύο μήνες και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, καθώς στις 21 Μαρτίου είχε βρεθεί απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του και ένας 62χρονος χρηματιστής.

Η μητέρα του 50χρονου, που ήταν μαζί του στο πατρικό σπίτι, είχε καλέσει σε βοήθεια, καθώς η ώρα περνούσε και ο αυτόχειρας δεν εμφανιζόταν. Αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνες για το τι ακριβώς έχει συμβεί έως αργά το βράδυ. Τελικά το μακάβριο μυστικό αποκαλύφθηκε όταν ο αδερφός του αυτόχειρα γιατρού μπήκε στην αποθήκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και αποδίδουν τον θάνατο σε αυτοκτονία.

Βόλος: Ποιος ήταν ο γιατρός που αυτοκτόνησε

Ο άτυχος άνδρας διέμενε στον Βόλο. Εργαζόταν ως γιατρός εργασίας σε εργοστάσια και επιχειρήσεις του Βόλου και της Μαγνησίας. Επισκεπτόταν το πατρικό του σπίτι ανά τακτά διαστήματα, όμως δεν είχε συναναστροφές με τους κατοίκους του χωριού.

Συνήθιζε να επισκέπτεται τους Αγίους Θεοδώρους με τη μητέρα του. Το πατρικό του σπίτι βρίσκεται σε απόσταση από το χωριό και έτσι η αυτοκτονία δεν έγινε αντιληπτή έγκαιρα. Επίσης, η αποθήκη απέχει γύρω στα 300 μέτρα από το σπίτι. Ο αυτόχειρας έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του για το απονενοημένο διάβημα δίχως δυστυχώς να τον αντιληφθεί κανένας, που θα μπορούσε να τον εντοπίσει και να τον εμποδίσει.

Η Αστυνομία ερευνά του λόγους για τους οποίους ο ιατρός προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Επισημαίνεται ότι πρόκειται για την ένατη αυτοκτονία στη Μαγνησία από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα. Την ίδια στιγμή, ολόκληρο το 2017 οι αυτοκτονίες ήταν στη Μαγνησία έντεκα και το 2016 δώδεκα.

πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Σχετικά άρθρα