Αυτοκτόνησε μπροστά στους γονείς της

Γιατί την παρενοχλούσαν για τα κιλά της

Δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα γιατί θεωρούνται ύποπτοι ότι ώθησαν την 18χρονη Brandy σε αυτοκτονία, παρενοχλώντας την.

Η Brandy δεν άντεχε πλέον τις κοροϊδίες, τις επιθέσεις και την παρενόχληση στο ίντερνετ. Στα τέλη Νοεμβρίου 2016, στο Τέξας, η 18χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε για να βάλει τέλος στα βάσανά της. Η πράξη έγινε μπροστά στους γονείς της, στους οποίους η κοπέλα άφησε ένα σύντομο σημείωμα: «Σας αγαπώ τόσο πολύ, σας παρακαλώ, λυπάμαι τόσο πολύ για όλα».

Η Brandy Vela ήταν θύμα παρενόχλησης στο ίντερνετ, ειδικά για τα κιλά της.

Ολα άρχισαν πριν ένα χρόνο, όταν ένα άτομο υπέκλεψε μια από τις φωτογραφίες της. «Αρχισαν από τότε να ανεβάζουν φρικτά σχόλια εναντίον της. Ανοιξαν έναν ψεύτικο λογαριασμό λέγοντας ότι αναζητούσε σεξουαλικές σχέσεις», δήλωσε ο πατέρας της μετά τον θάνατο της κόρης του, στο κανάλι KHOU.

«Εφτιαξαν λογαριασμό, έβαζαν το τηλέφωνό της, τις φωτογραφίες της, έλεγαν ψέμματα για την ηλικία της και έγραφαν ότι αναζητά δωρεάν σεξ, να της τηλεφωνήσουν», δήλωσε από την πλευρά της η μεγάλη της αδελφή Jacqueline, στο κανάλι KHOU.

Την προηγούμενη εβδομάδα ένα ζευγάρι, ο Andres Arturo Villagomez, 21 ετών και η Karinthya Sanchez Romero, 22 ετών συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Andres Arturo Villagomez και η Brandy Vela είχαν μια σύντομη σχέση στο παρελθόν. Μόλις διέκοψαν τη σχέση τους άρχισαν να ανεβαίνουν φωτογραφίες της άτυχες κοπέλας στο ίντερνετ, γυμνή. Ο νεαρός κατηγορείται για παράνομη δημοσίευση «προσωπικού υλικού» και του επεβλήθη πρόστιμο 20.000 δολάρια.

 

Σχετικά άρθρα